Conversion of carbon dioxide emission using catalytic methanation method in hot mix asphalt - Farahiyah Abdul Rahman, 1988-, author; Mohd. Rosli Hainin, 1961-, supervisor; Saidur Rahman, supervisor; Md. Maniruzzaman A. Aziz, supervisor; Wan Azelee Wan Abu Bakar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2020