MUHAMMAD SAW : INSAN PALING SEMPURNA PERNAH DILAHIRKAN - Kamilin Jamilin, author 620567; Abdullah Izzat Tengku Sidek, editor 633336; Muhammad Syakir Mat Kamal, editor 633391 (Serendah, Selangor : Karya PiS Sdn. Bhd., 2020)
Includes bibliographical references