Amalan YANG MENGUNDANG Rahmat Allah - Jafri Abu Bakar Mahmoodi, Ustaz, author 633806; Hamid Addin, Ustaz, author 633807; Muhammad Syarafuddin Sulaiman, editor 584415; Nawal Hakim Md Yussof, editor 620316 (Batu Caves, Selangor : PTS PUBLISHING HOUSE SENDIRIAN BERHAD, 2019)
Mungkin kita tidak sedar akan pentingnya rahmat dalam kehidupan. Malah, ramai yang menganggap rahmat bukanlah sesuatu yang boleh dikejar dan dituai, melainkan ia adalah milik mutlak Allah SWT. Sesungguhnya kefahaman sebegini adalah tidak benar sama sekali. Sebagai insan, kita berhak mengharap dan berusaha bagi mengundang rahmat. Buku ini disusun bagi membantu kita lebih mengetahui apakah itu rahmat dan bagaimanakah cara mengundang rahmat dalam kehidupan kita.