THE POWER OF HABIT - Duhigg, Charles, 1974-, author 575037; Norashikin Wahid, editor 177402; Nor Azila Zainal Abidin, translator 206311 (Batu Caves, Selangor : PTS PUBLISHING HOUSE SENDIRIAN BERHAD, 2020)
"Seluruh hidup kita, selagi ia mempunyai bentuk yang tetap, adalah suatu kumpulan tabiat." - William James.