Perbandingan prestasi antara Message Passing Interface Java (MPIJAVA) dan Java Object-Passing Interface (JOPI) - 351954 Zafril Rizal M.Azmi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006