Kajian terhadap pembangunan aplikasi perniagaan elektronik secara bersepadu berasaskan RosettaNet : kajian kes Azhar Food Supplier - 185222 Syarizul Amri Mohd.Dzulkifli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006