Penyelesaian masalah asas komitmen unit menggunakan kombinasi algoritma genetik (AG) dan taakulan berasaskan kekangan (TBK) - Zuraini Ali Shah, 1974- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000