Cadangan merekabentuk Perpustakaan Awam Miri, Miri City Fan (fasa 3), untuk Majlis Perbandaran Miri, Miri, Sarawak - 272460 Phang, Jeffery Siaw Foong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999