Penyediaan manual gulung-gulung menggunakan keratan zed - 300132 Arumugam Muniappan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999