Amalan kerja pembinaan asas cerucuk untuk bangunan : kes kajian Sekolah Kebangsaan Jalan Raja Syed Alwi, Mukim Utan Aji, Perlis - 311015 Abdul Gani Roedin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999