SPLIMIND : Speed Limit Indicator - 365666 Mohd. Shaiful Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006