Pensimulasi pendengaran orang pekak - 367016 Nur Azlizna Ab. Halim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006