Rekabentuk pangkalan data untuk sistem kadastra berkoordinat ... [et al.] / [mikrofilem] - 406591 Chandrasekhar Kirthi Singam; Zabibah Samat; Mohd. Sabri Mat Ali; Tan, Hoon Tiong; Woon, Kim Thak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998