CIED website development - 372764 Chang, Wei Tze (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006