Rekabentuk dan kawalan helikopter mainan jenis Co-Axial - 372682 Muhammad Islahuddin Zaabar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006