Baggage handling system with enhance security - 374849 Tan, William Sze Hoe (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrok)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006