Pembangunan Modal Insan - Sidek Ab. Aziz , editor 456579; Persidangan Pengajaran dan Pembelajaran di Peringat Pengajian Tinggi (CTLHE07) : 2007 : Selangor (Selangor : Pusat Pembangunan Akademik(CADe), 2007)
Includes bibliographical and references