DATA DIGITAL TOPOGRAFI SIRI MY501T(2017) - Malaysia. Direktorat Pemetaan Negara 2098; Malaysia. Jabatan Ukur dan Pemetaan 568145 (Kuala Lumpur : Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM))
Topography Digital Data Series MY501T. Format ASCII.File.