Tan Sri Aninuddin pejuang 'Degil'melayu - Universiti Teknologi Malaysia.|bPerpustakaan.|bUnit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Bibliography: p.