Temuramah Hari Kedua Konvokesyen UTM ke 60 (29/04/2018) - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia 610503 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
The program was recorded at Dewan Sultan Iskandar, UTM Johor Bahru