Amanat NC UTM bersama Mahasiswa Baru sesi 2014/2015 Part 2 - Universiti Teknologi Malaysia. Hal Ehwal Korporat UTM 632715; Wahid Omar, Prof. Datuk Ir. Dr., 1962- speaker 606311 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Downloaded from Youtube UTM Official