PENGARUH PENGURUSAN BAKAT TERHADAP PEMBANGUNAN KEPIMPINAN MELALUI KETERLIBATAN KERJA GURU - Noor Haslinda Harun, 1976-, author; Nik Hasnaa Nik Mahmood, supervisor 600272; Fakulti Teknologi dan Informatik Razak 619091 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Includes bibliographical and references