Perasmian ‘Koleksi Khazanah Intelektual Johor’ oleh Menteri Besar Johor - Universiti Teknologi Malaysia Perpustakaan 3383 (Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia, s.l, 2018)
Acquired from Perpustakaan UTM