Hakikat Ketuhanan : FATHU RABBIL BARIYYAH : Ringkasan Fatwa Al-Hamawiyyah - al-'Uthaymin, Muhammad ibn Salih, 1928-, author 597674 (Kajang, Selangor : Badan Perkhidmatan Penerangan Islam Selangor dan Wilayah Persekutuan, 2001)
Nur Arikah Budiman