Kajian plastik bertetulang gentian kaca sebagai bahan alternatif untuk industri binaan di Malaysia - 258777 Azli Shah Ali Bashah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Awam, 1999