Himpunan Risalah Dalam Beberapa Persoalan Ummah Perbezaan Antara Ekonomi Barat & Ekonomi Islam, Isu Kafir Mengkafir, Menilai Semula Hukum Kenajisan Anjing, Tsunami! - Hafiz Firdaus Abdullah, 1971-, editor 210364 (Johor Bahru : Perniagaan Jahabersa, 2005)
Nur Arikah Budiman