BEBERAPA KEPERCAYAAN & AMALAN KONTROVERSI DALAM MASYARAKAT ISLAM: DILIHAT DARIPADA PERSPEKTIF AL-QURAN DAN AL-SUNNAH - Basri Ibrahim Al-Hasani Al-Azhari, author 510202; Jamaludin Hashim Al-Madani, author 646594; Razali Musa Al-Azhari, author 646595 (Selangor : AL-HIDAYAH HOUSE OF PUBLISHERS SDN BHD, 2013)
Nur Arikah Budiman