MENGHORMATI LAMBANG-LAMBANG KEBESARAN NEGARA : JATA NEGARA, JALUR GEMILANG DAN ALAT-ALAT KEBESARAN DIRAJA - Wan Azizah Wan Omar, editor 637962; Iza Kasmiza Kasmijan, editor 644610; Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia, Jabatan Penerangan Malaysia 644644 (Putrajaya, MY : Jabatan Penerangan Malaysia, 2020)
Kementerian Komunikasi dan Multimedia (KKMM) melancarkan buku 'Menghormati Lambang-lambang Kebesaran Negara' sebagai bahan ilmiah untuk rujukan dan sumber maklumat berkenaan sejarah, falsafah dan nilai setiap lambang kebesaran negara iaitu Jata Negara, Jalur Gemilang dan Alat-Alat Kebesaran Diraja. Penerbitan buku tersebut merupakan inisiatif KKMM melalui Jabatan Penerangan (JaPen) hasil keputusan mesyuarat Kabinet pada 1 Julai 2020 ekoran beberapa insiden penyalahgunaan lambang kebesaran oleh sekumpulan individu yang tidak bertanggungjawab dan ditularkan di media sosial.