AMANAT PERDANA : Setahun MALAYSIA PRIHATIN - Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia, Jabatan Penerangan Malaysia 644644 (Putrajaya, MY : Jabatan Penerangan Malaysia, 2021)
Jabatan Penerangan Malaysia;