Video Persaraan Staf 2021 - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia 610503 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Montage by Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia