Peranan EQ dalam melonjak prestasi pasca COVID 19 - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia 610503; Siti Aisyah Abdul Rahman 603374; Universiti Teknologi Malaysia. Talent Transformation Centre, contributor 636245 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Downloaded from Facebook Talent Transformation Centre - 18 Jun 2020 ( Khamis)