Majlis perasmian Bangunan Fakulti Sains Komputer, dan Pelancaran Kampus Siber oelh Dato Sri Mohd. Najib Tun Abdul Razak 16 Jun 1997 - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia 610503; Mohd. Najib Tun Abdul Razak (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Downloaded from Facebook Perpustakaan UTM