Majlis Kesukuran pada 14 Mac 1997 dan Majlis Perasmian 25 Tahun UTM oleh Tuanku Caselor pada 15 Mac 1997 - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan.Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia 610503 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2021)
Downloaded from call no. KVD 2474 a n1