Lawatan Naib Canselor ke Fakulti Kejuruteraan Elektrik, 1996 [fotograf] - Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik
Datuk Prof. Dr. Ahmad Zaharudin bin Idrus -- Prof. Dr. Abu Azam bin Md. Yassin -- Prof. Dr. Mohd. Ruddin bin Ab. Ghani -- Rosna bt. Taib