Jangan Hilangkan Dia - Hazel Jay, 1986-, author 641683 (Bandar Tun Hussein Onn, Selangor : Penulisan Enterprise, 2017)
Sudah bermacam-macam cara yang Dhafir lakukan untuk memenangi hati isterinya itu. Namun segala usahanya sia-sia apabila Qaireena mendapat tahu bahawa isi perjanjian kontrak perkahwinan mereka hanyalah lirik lagu sahaja. Lebih mengejutkan lagi apabila apa yang telah hilang empat tahun lalu kembali semula menyapa hidup Qaireena. Mampukah Dhafir terus mempertahankan ikatan perkahwinannya dengan Qaireena selepas semuanya terbongkar? Bolehkah Qaireena menerima Dhadir semula selepas dia mengetahui siapa sebenarnya lelaki itu?