Peralatan GIS untuk mengvisualisasikan dan menyunting data spatial berbentuk raster - 259963 Jehmica Quiban @ Abd. Hadi Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997