PROJEK LAVENDER : 22 KISAH PEJUANG KANSER YANG CEKAL MELAWAN - Norsa'adah Ahmad, editor; Noor Hayati Yasmin Nga Timin, editor (Malaysia : Dua Penulis LPT, 2018)
Includes bibliographical and references