Majlis penganugerahan sijil dekan (dean's list), semester Julai sesi 1996/97, 5 Mac 1997 oleh Profesor Madya Zamri Mohamed, Dekan Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat, UTM Skudai, Johor [fotograf] - Zamri Mohamed
56