Prosiding Seminar dan Bengkel Galakan Membaca dan Promosi Karya Sastera, 21-22 Ogos 2000, Bilik Kuala Lumpur, Pusat Dagangan Dunia Putra - Seminar dan Bengkel Galakan Membaca dan Promosi Karya Sastera (2000 : Bilik Kuala Lumpur, Pusat Dagangan Dunia Putra); Majlis Buku Kebangsaan Malaysia ([s.l. : s.n.], 2000)
99