MANUSIA AKHIR ZAMAN : Menelusuri gambaran hampirnya kiamat - Khairul Asyraf Mohd Nathir, author; Mohd Sukki Othman, author (Kuala Lumpur: RIMBUNAN ISLAMIK MEDIA SDN. BHD., 2021)
Includes bibliographical and references