Consultancy services : for pelantikan perunding untuk kerja - kerja menyemak dan merekabentuk struktur bumbung di Rumah Alumni, UTM Johor Bahru, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Jabatan Harta Bina 628162; Universiti Teknologi Malaysia 495834; Muda Consult Sdn. Bhd 641956 (Johor Bahru : Universiti Teknologi Malaysia, 2021)
PRZSL