BUDAYA KERJA CEMERLANG MELALUI UBUDIYYAH, MASULIYYAH & ITQAN - Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan 5210 (Kota Bharu, Kelantan : Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan, 2002)
Johor Corporation (JCorp);