PROSIDING KONVENSYEN PENDIDIKAN UTM 2001 - Konvensyen Pendidikan UTM 2001, (2001 : Skudai, Johor) 646015; Penerbit Universiti Teknologi Malaysia 544518 (Skudai, Johor : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Esah Hamzah;