DIRECT SALES ACT AND REGULATIONS All amendments up to January, 1999 : AKTA JUALAN LANGSUNG DAN PERATURAN-PERATURAN Semua Pindaan hingga Januari, 1999 (Kuala lumpur, MY : MDC Publishers Printers Sdn. Bhd., 1999)
Muhammad Zaly Shah Muhammad Hussein;