PROSIDING SEMINAR PENILAIAN EKONOMI (EV) DAN BAYARAN PERKHIDMATAN EKOSISTEM (PES) : "PES KE ARAH KELESTARIAN SUMBER" , HOTEL ZENITH CAMERON, CAMERON HIGHLANDS PAHANG - Tuan Marina Tuan Ibrahim, editor 170974; Zulnaidah Manan, editor 568650; Muhammad Fekri Taib, editor 644752; Siti Farhana Adnan, editor 644753 (Kuala Lumpur : Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia, 2022)
Includes bibliographical references