Profil Bandar Wilayah Persekutuan (Bandaraya Kuala Lumpur & Putrajaya) - Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia, 586388 (Kuala Lumpur, MY : Bahagian Rancangan Fizikal Negara, Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia, 2009)
Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan;