Majlis Perasmian Pusat Ekuin Universiti Teknologi Malaysia oleh Duli Yang Amat Mulia Tunku Ibrahim Ismail Ibni Sultan Iskandar, Tunku Mahkota Johor, 14 0gos 1996 [fotograf] - Universiti Teknologi Malaysia
Datuk Dr. Ahmad Zaharudin bin Idrus -- Datuk Prof. Dr. Mohammad Noor bin Hj. Salleh -- Prof. Dr. Abu Azam bin Md. Yassin -- Ismail bin Ibrahim -- Mohamed bin Abdullah -- Prof. Madya Tamjes bin Kastiran