Dari KAMAR SYARIAH - Kamaazura Md Kamel, author 647143 (Shah Alam : Karya Bestari, 2010)
Dari Kamar Syariah memuatkan pelbagai persoalan yang sering terjadi dalam kehidupan seharian. Kesemua 72 soalan dan jawapan amat sesuai untuk pelbagai peringkat umur memandangkan pengisiannya melibatkan hal-hal kekeluargaan. ‘Berkata benarlah walaupun pahit!’ Ya… itulah matlamat buku ini… memberikan jawapan telus berdasarkan hukum yang termaktub dalam perundangan Islam. Setiap penerangan disampaikan sejelasnya bagi memastikan ketepatan huraian. Yakinlah bahawa setiap kita berhak memiliki apa yang sepatutnya menjadi hak. Usah gusar untuk menuntut satu keadilan atas nama kebenaran!