Pembangunan bercampur di pusat bandar : kawalan dan caj pembangunan (kajian kes : Kuala Lumpur) - 226387 Sulaiman Mohammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1990)
Tesis (Sarjana Muda Sains (Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990