Komunikasi Berkesan - Hubungan Interpersonal - Maimunah Osman, author 203514 (Kuala Lumpur : Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN), 2000)
Banyak masalah berlaku akibat komunikasi tidak berkesan. Buku ini memberi panduan kepada pembaca untuk berkomunikasi secara efektif dan menggelakkan atau meminimumkan masalah yang mungkin timbul dari salah faham.